Стиль – без пафосу, просто про одяг
У мене все почалося, коли я зрозуміла, що більшість моїх топів або давно втратили форму, або не поєднуються з тим, що я реально ношу щодня. Потрібно було щось універсальне, щоб не думати вранці, що вдягти на роботу, зустріч або прогулянку, і щоб річ була комфортною протягом дня. Я довго шукала варіанти, міряла різні фасони й тканини, і нарешті почала звертати увагу на українські бренди, де є класика, яка дійсно працює в житті, а не тільки виглядає гарно на фото.
3 Views

Мені дуже знайома ця історія, бо я теж довго шукала топи, які реально підходять для щоденного носіння, а не лише для фото чи спеціальних випадків. Я зрозуміла, що ключове — це комфорт і універсальність, тому завжди дивлюся на крій, тканину та простоту комбінування з іншими речами. Для себе я обрала топ LU і це стало справжнім порятунком, бо він одночасно виглядає акуратно, легко комбінується з будь-яким низом і не обмежує рухів. Я ношу такі топи і на роботу, і для поїздок, і для зустрічей з друзями, бо вони реально універсальні і зручні. З власного досвіду можу порадити обирати фасони, які не надто приталені, якщо плануєте активний день, і звертати увагу на якість тканини, бо це визначає, наскільки топ зручний і довговічний. Також добре мати кілька базових кольорів, бо їх легко комбінувати і вони не втрачають актуальності, а ще вони менше залежать від трендів і настрою. Я помітила, що навіть простий топ можна зробити яскравим елементом образу, якщо комбінувати його з аксесуарами чи іншими фактурами одягу, тому для мене це реально працює як базова річ у гардеробі.