Odšteta nakon prometne nesreće
Pozdrav svima! Prije mjesec dana sam imao prometnu (lik me lupio straga dok sam stajao na semaforu). Srećom, ništa polomljeno, ali imam jake bolove u vratu i moram na fizikalne terapije. Osiguranje mi nudi neku smiješnu cifru za odštetu, jedva pokriva troškove servisa auta, a o bolovanju i terapijama da ne pričam. Osjećam se kao da me pokušavaju prevariti jer vide da se ne razumijem u to. Isplati li se uzeti odvjetnika za tužbu protiv osiguranja? Čuo sam da oni uzimaju postotak, pa ne znam jel mi to na kraju isplativo. Ima li netko iskustva s ovim?
4 Views

Obavezno uzmi odvjetnika! Osiguravajuće kuće su strojevi za štednju novca i uvijek će ti ponuditi minimum minimuma u nadi da ćeš odustati. Moj brat je imao sličnu situaciju i kad je angažirao profesionalca, dobio je tri puta veći iznos od onog početnog. Odvjetnik točno zna koje medicinske nalaze treba priložiti i kako s njima razgovarati. Detalje o tome tko ti može pomoći u takvim situacijama potraži na https://odvjetnici-hr.com/ Većina njih radi na postotak od dobivene odštete, tako da zapravo nemaš početni trošak, a dobiješ puno više. Nemoj dopustiti da prođu lišo na tvojoj muci!