top of page

General Discussion

Public·418 members

Odšteta nakon prometne nesreće

Pozdrav svima! Prije mjesec dana sam imao prometnu (lik me lupio straga dok sam stajao na semaforu). Srećom, ništa polomljeno, ali imam jake bolove u vratu i moram na fizikalne terapije. Osiguranje mi nudi neku smiješnu cifru za odštetu, jedva pokriva troškove servisa auta, a o bolovanju i terapijama da ne pričam. Osjećam se kao da me pokušavaju prevariti jer vide da se ne razumijem u to. Isplati li se uzeti odvjetnika za tužbu protiv osiguranja? Čuo sam da oni uzimaju postotak, pa ne znam jel mi to na kraju isplativo. Ima li netko iskustva s ovim?

4 Views

Obavezno uzmi odvjetnika! Osiguravajuće kuće su strojevi za štednju novca i uvijek će ti ponuditi minimum minimuma u nadi da ćeš odustati. Moj brat je imao sličnu situaciju i kad je angažirao profesionalca, dobio je tri puta veći iznos od onog početnog. Odvjetnik točno zna koje medicinske nalaze treba priložiti i kako s njima razgovarati. Detalje o tome tko ti može pomoći u takvim situacijama potraži na https://odvjetnici-hr.com/ Većina njih radi na postotak od dobivene odštete, tako da zapravo nemaš početni trošak, a dobiješ puno više. Nemoj dopustiti da prođu lišo na tvojoj muci!

bottom of page